Sunday, November 3, 2013

Segmen Listing your blog here by # botak-gambus.blogspot.com



As Salam,

Ari nie semasa blogwalking Chek terjumpa blog yang menarik by Bro Botak-gambus.Haaaa......menarik nie,selain boleh dapat informasi dari blog beliau,boleh juga membina "networking" sesama blogger....untuk makluman,blogger nie salah seorang blogger baru namun,tarikkan trafik blogger nie mampu membuat anda ternganga....(*sila tutup mulut anda yang ternganga yer....) disebabkan trafiknya mencecah 10,000 dalam masa 3 minggu berblogging.Hehehehehe...macam tak percaya jer kan...tapi....bila disiasat...wah....sungguh tidak disangka-sangka......Rahsianya????....hehehe..tu kena lawat dan baca blog  BOE dan tanya sendiri tuan tanah pemilik blog botak-gambus.

Okla berbalik kepada segmen blog listing oleh BOE nie,cuba check banner dibawah untuk maklumat lanjut:





Oh yer,segmen nie dibuka sehingga 10 November 2013 dan diantara syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut:

1. Copy banner Segmen #listing Your URL blog & buat entri mengenai segmen ni .
2. follow blog botak-gambus.
3. Tinggalkan Link URL anda di ruangan komen di blog http:// botak-gambus.blogspot.com

Sekian,

Selamat mencuba.....






5 comments:

  1. Singgah sini dari segmen yang sama. done follow http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-listing-your-url-blog.html :)

    ReplyDelete
  2. Tq budu kerana sudi singgah....salam perkenalan dan singah2la lagi.

    ReplyDelete
  3. salam. salam perkenalan. done follow you. hope dpt visit blog sy pulak lepas ni,http://eppy25.blogspot.com/ klau tak keberatan,boleh lh tlong follow sekali. good blogger will give and take :)

    ReplyDelete
  4. dari segmen http://www.nooratikahramli.com/2013/11/segmen-listing-your-url-blog.html :))

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang dari Segmen #Listing Your URL blog..

    http://www.erazfadli.com/2013/11/segmen-listing-your-url-blog.html

    ReplyDelete