Saturday, May 7, 2011

Langkawi...oh Langkawi..Part 1

Salam....

Dah hampir seminggu Chek x berblog....huh....windu ssgt nak coret-coret kat blog walaupun masa tidak mengizinkan...k lah,dipendekkan citer...ari tu Chek p Langkawi(honeymoon kali ke 3 kut..hehehe).So, ari nie Chek nak berciter pasal Langkawi dan serba-sedikit tips yang Chek dpt dari pengalaman Chek.

Bercerita pasal Langkawi nie,mesti kome semua dah sedia maklum yang Langkawi terkenal dengan kawasan bebas cukai dan kaya dengan tempat2 bersejarah....oleh kerana Chek dan Hubby pergi 4 hari 3 mlm,maka hanya beberapa aktiviti saje yang Chek dapat laksanakan dengan jayanya,kalo diikutkan, pergi 1minggu baru best nak tawaf Langkawi tu.....jadi, kami pun ambil keputusan plan betul2 tempat yang kami ingin lawati antaranya Kompleks Kraf Langkawi, Island Hopping dan operasi membeli cokelat di Pekan Kuah.Oklah,xmo citer panjang.....kita layan dulu gambar2 yang sempat dirakam.














No comments:

Post a Comment