Sunday, April 10, 2011

Blog??.Betul ke bleh buat duit???

Salam.....


Blog?.Betul ke bleh buat duit????.Hurm...mesti korang pun pikir perkara yang sama dengan chek kan???...tapi tak mustahil kan dengan adanya En Nuffnang . Memula Chek sendiri pun x percaya,tapi setelah melihat bukti2 nyata lagi sahih seperti Redmummy, bro eyrizaqq,    Pn Sumijelly yang berjaya menjana pendapatan sampingan melalui aktiviti blogging ,...maka Chek pun rasa mcm dah terjebak dalam arena blogging(secara serius) walaupun dulu chek hanya blog untuk meluahkan segala apa yang bermain di fikiran chek..

 
Ramai juga yang mengambil peluang untuk berniaga secara online dan menggunakan blog sebagai medium iklan secara maya...bak kata org "sambil menyelam minum air".Itu belum masuk lagi blogger yang menjana pendapatan sampingan melalui IM @ Internet Marketing.Contoh Sifu Internet Marketing spt Irfan Khairi dan beberapa nama lagi...


Apa pun tujuan Blogging....bagi Chek,biarlah kita buat secara ikhlas dan jujur dan agar apa yang kita luahkan nanti tidak akan tersalah tafsir....

Sekian.....Tq kerna sudi baca...salah silap arap dimaafkan...

:)

No comments:

Post a Comment